Rapamahan majoneesi

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g200 g    1760 kcal0 g0 g200 g0 g
Viinietikka 5 g 1 tl1/3 rl0,1 dl1 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
260 g    1840 kcal6,9 g0,2 g206 g0 g
Ravintosisältö / annos260 g    1840 kcal6,9 g0,2 g206 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    708 kcal2,7 g0,1 g79 g0 g
Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta