Itämainen kanakeitto (karppi)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g400 g    380 kcal76 g4,4 g6,8 g0 g
Paprika punainen 60 g0,4 kpl   18 kcal0,6 g2,7 g0,2 g1,1 g
Paprika keltainen 60 g0,4 kpl   18 kcal0,6 g3,1 g0,1 g1,2 g
Paprika vihreä 60 g0,4 kpl   13 kcal0,6 g1,5 g0,2 g1,1 g
Parsakaali brokkoli 60 g0,2 kpl   21 kcal2,8 g1,2 g0,2 g1,5 g
Kukkakaali 40 g0,1 kpl  1 dl10 kcal0,7 g0,9 g0,1 g0,9 g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g25 g    6,8 kcal0,3 g1,2 g0 g0,4 g
Sipuli 30 g0,6 kpl  1/3 dl9 kcal0,4 g1,4 g0,1 g0,5 g
Valkosipuli 10 g2,5 kpl   11 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Vesi1200 g 240 tl80 rl12 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g56 g    34 kcal1,4 g2,8 g3,9 g0,4 g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)5 g    3,5 kcal0 g0,5 g0,2 g0 g
Oivariini, 80 normaalisuolainen20 g    144 kcal0,2 g0,2 g16 g0 g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)350 g    630 kcal7 g18 g60 g0 g
Chili paprika punainen20 g    8 kcal0,4 g1,8 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
7 annosta
2396 g    1305 kcal92 g41 g87 g7,3 g
Ravintosisältö / annos342 g    186 kcal13 g5,8 g12 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    54 kcal3,8 g1,7 g3,6 g0,3 g
Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.