Tomaattivuohenjuustokeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1000 g  67 rl10 dl350 kcal16 g69 g1 g14 g
Vesi400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Porkkana, keskikokoinen 65g130 g2 kpl   36 kcal0,8 g7,7 g0,3 g3,3 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri, annos 1g1 g    2,3 kcal0,1 g0,4 g0 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl13 g    114 kcal0 g0 g13 g0 g
Vuohenjuusto Sainte Maure160 g    480 kcal27 g0 g40 g0 g
Sokeri 4 g1,3 kpl1 tl1/3 rl0,1 dl16 kcal0 g4 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1761 g    1013 kcal45 g84 g54 g18 g
Ravintosisältö / annos294 g    169 kcal7,5 g14 g9 g3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    58 kcal2,5 g4,7 g3,1 g1 g
Pilko porkkanat ja sipulit, kuullota öljyssä.

Lisää jeera ja tomaattimurskat.

Anna kiehua vartti.

Mausta suolalla, pippurilla ja sokrulla.

Soseuta.

Syö.