Suklaakakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Sokeri 170 g57 kpl43 tl14 rl2 dl690 kcal0 g170 g0 g0 g
Vehnäjauho sunnuntai15 g    52 kcal1,8 g10 g0,3 g0,5 g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 60 g  6 rl1 dl201 kcal0 g49 g0 g0,8 g
Kaakao (Oboy, original)10 g    37 kcal0,4 g8,2 g0,3 g0,6 g
Liivate 15 g 5 tl1,7 rl 52 kcal13 g0 g0 g0 g
Flora vispi 20%200 g    440 kcal6 g10 g40 g0 g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g100 g    467 kcal2,8 g64 g22 g0 g
Maitosuklaa, Fazerin sininen30 g0,2 kpl   164 kcal3,3 g15 g10 g0,5 g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 200 g 40 tl13 rl2 dl69 kcal6,1 g10 g0,2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
1020 g    2485 kcal61 g337 g95 g2,4 g
Ravintosisältö / annos64 g    156 kcal3,8 g21 g6 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    244 kcal6 g33 g9 g0,2 g
Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.