Jauheliha-kukkakaalisoselaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Kukkakaali 780 g1,3 kpl  20 dl188 kcal14 g17 g2,3 g18 g
Lanttu 150 g    43 kcal1,5 g6,9 g0,5 g2,7 g
Mozzarella juustoraaste, valio150 g    435 kcal39 g0 g32 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl165 kcal1 g1,5 g18 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g30 g    219 kcal0,3 g0,3 g24 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1610 g    1949 kcal127 g28 g144 g22 g
Ravintosisältö / annos403 g    488 kcal32 g7,1 g36 g5,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    121 kcal7,9 g1,8 g8,9 g1,3 g
Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta.

Keitä kukkakaali ja lanttu.

Valuta vesi pois, lisää voi ja soseuta.

Lisää kermaa hiljalleen saadaksesi sopivan löysän soseen.

Laita uunivuokaan ja kuorruta juustoraasteella.

200 astetta, n. 30 min.