Kaalilaatikko soijarouheesta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Keräkaali, 100g700 g    168 kcal8,4 g24 g1,4 g15 g
Täysjyväriisi 170 g  13 rl2 dl569 kcal10 g121 g1,2 g13 g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g20 g    47 kcal0,6 g5,3 g2,7 g0 g
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Soijarouhe, vaalea 70 g 35 tl14 rl2 dl269 kcal27 g32 g1,6 g7,1 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200 g 40 tl13 rl2 dl660 kcal4 g6 g70 g0 g
Siirappi 70 g 10 tl3,5 rl1/2 dl211 kcal0,1 g52 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
2330 g    1951 kcal52 g246 g77 g36 g
Ravintosisältö / annos466 g    390 kcal10 g49 g15 g7,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    84 kcal2,2 g11 g3,3 g1,5 g
Keitä riisiä kasvisliemessä 20 min. Lisää kaalisilppu kasvisliemeen ja keitä vielä 10 min. Lisää sipulisilppu, soijarouhe, kerma.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista uunin keskiosassa 225 asteessa noin tunnin verran.

Tarjoile puolukka hillon kera.

Huomio paistetun laatikon huomattavasti pienempi annos koko.

Itse sain valmiista laatikosta vain 5 x 250 gramman annosta.