Juustomureke (karppaajille)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700 g    1162 kcal133 g0 g70 g0 g
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)100 g 20 tl6,7 rl1 dl160 kcal2,7 g2,7 g15 g0 g
Arkijuustoraaste (Valio)100 g    370 kcal30 g0 g27 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1065 g    1927 kcal186 g3,2 g129 g0 g
Ravintosisältö / annos266 g    481 kcal47 g0,8 g32 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    181 kcal17 g0,3 g12 g0 g
Sekoita munat ja kerma.

Anna paisua 10min
sekoita jauheliha ja haluamasi mausteet.

Esim pippuri, jauhelihamauste, aromisuola, sipulijauhe tai paloiteltu sipuli.

sekoita hyvin sekaisin ja lisää perään juustoraaste.

Sekoita vielä lisää ja painele taikina tiiviiksi.

Taputtele pellille n. 10cm leveä ja 5cm korkea pötkö.

Pituutta tälle tulee n. 20-30cm

paista 60-70min verran 200C keskiritilällä.

Nauti raikkaan raejuusto-salaatin kanssa.