Täytetty paprika

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paprika punainen 755 g4,4 kpl   221 kcal7,1 g34 g3 g14 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g30 g    84 kcal5,7 g0 g6,6 g0 g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g30 g    48 kcal2,4 g1,2 g3,9 g0 g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100 g    160 kcal2,7 g2,7 g15 g0 g
Oltermanni 17%100 g    270 kcal30 g0 g17 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1415 g    1447 kcal124 g38 g86 g14 g
Ravintosisältö / annos354 g    362 kcal31 g9 g21 g3,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    102 kcal8,8 g2,7 g6 g1 g
Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.