Possupata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g200 g    200 kcal40 g4,4 g22 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Herkkusieni200 g    30 kcal4,6 g1,2 g1 g3 g
Vehnäjauho puolikarkea 10 g  1 rl0,2 dl34 kcal1 g7 g0,1 g0,4 g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)200 g    120 kcal2 g9 g8 g0 g
Creme Bonjour 15% valkosipuli100 g    180 kcal6,8 g3,8 g15 g0 g
Ruokaöljy keskiarvo 15 g 3 tl1,1 rl0,2 dl133 kcal0 g0 g15 g0 g
Suola, annos 3g10 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
835 g    724 kcal56 g30 g61 g5,1 g
Ravintosisältö / annos835 g    724 kcal56 g30 g61 g5,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    87 kcal6,7 g3,6 g7,3 g0,6 g
Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.