Tulinen kanakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Nauris 450 g2,7 kpl   123 kcal4,5 g19 g1,4 g8,5 g
Porkkana 312 g4,8 kpl   102 kcal1,9 g17 g0,6 g8 g
Fenkoli, annos 100g306 g    95 kcal3,8 g22 g0,6 g10 g
Chili paprika punainen12 g    4,8 kcal0,2 g1,1 g0 g0 g
Valkosipuli 48 g12 kpl   52 kcal3,8 g7,8 g0,3 g1 g
Inkivääri, tuore, silputtu48 g    38 kcal0,9 g8,5 g0,4 g1 g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 11 g1 kpl   36 kcal1 g1,5 g2,9 g0,1 g
Voi, 1 tl, 5 g10 g    73 kcal0,1 g0,1 g8 g0 g
Rypsiöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)30 g    25 kcal2,9 g3,3 g0 g0 g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%330 g    363 kcal8,9 g8,9 g33 g0 g
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)714 g    800 kcal164 g0 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
3281 g    1800 kcal192 g90 g72 g28 g
Ravintosisältö / annos328 g    180 kcal19 g9 g7,2 g2,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    55 kcal5,9 g2,7 g2,2 g0,9 g
Flunssantappaja nro 1. :)

1. Kuori kaikki vihannekset ja paloittele sopivan pieniksi
2. Laita kattilaan vesi ja vihannekset kiehumaan ja lisää kanaliemikuutio
3. Lisää paloiteltu chili, raastettu inkivääri ja valkosipuli, sekä soijakastike oman maun mukaan
4. Paista suikaloitu broileri voissa ja öljyssä kunnes kunnolla ruskea paistopinta
5. Lisää broilerit ja kerma kattilaan
6. Anna kiehua vielä 20 min