Kesäkurpitsalasagne

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 700 g2 kpl   126 kcal3,9 g18 g2,8 g4,9 g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen400 g    556 kcal76 g0 g28 g0 g
Valkosipuli 15 g3,8 kpl   16 kcal1,2 g2,4 g0,1 g0,3 g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)125 g    375 kcal16 g0,1 g35 g0 g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g170 g    126 kcal7,7 g22 g0,3 g0 g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl200 g    170 kcal2,8 g8,8 g14 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Basilika, tuore20 g    8 kcal0,6 g1 g0,2 g0,8 g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g100 g    260 kcal30 g2 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1733 g    1637 kcal139 g54 g95 g6 g
Ravintosisältö / annos289 g    273 kcal23 g9 g16 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    94 kcal8 g3,1 g5,5 g0,3 g
Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.