Täytetty paprika

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paprika punainen 340 g2 kpl   100 kcal3,2 g15 g1,4 g6,5 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250 g    415 kcal48 g0 g25 g0 g
CousCous, keitetty 100g100 g    182 kcal4,6 g34 g3,9 g1,6 g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%100 g    60 kcal3,2 g7,1 g2 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g50 g    180 kcal14 g1 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
890 g    950 kcal73 g59 g46 g9 g
Ravintosisältö / annos223 g    238 kcal18 g15 g12 g2,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    107 kcal8,2 g6,7 g5,2 g1 g
Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.