Makaroonijauhelihaseos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g400 g    496 kcal18 g100 g2,4 g4 g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g300 g    387 kcal62 g0 g15 g0 g
Punasipuli, kuorittu, 100g55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g50 g    95 kcal17 g0,8 g2,5 g0 g
Mustapippuri 7 g 3,5 tl1 rl 20 kcal0,8 g2,7 g0,2 g1,9 g
Paprikajauhe 6 g 3 tl1 rl 19 kcal0,9 g1,1 g0,8 g2,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
818 g    1032 kcal100 g107 g21 g9 g
Ravintosisältö / annos164 g    207 kcal20 g21 g4,2 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    126 kcal12 g13 g2,6 g1,1 g
Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.