Vihreä kasvisrisotto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 300 g0,9 kpl   105 kcal14 g5,9 g0,9 g7,5 g
Pinaattipakaste 150g150 g    21 kcal2,9 g0,6 g0,8 g2 g
Rypsiöljy 5 g 1 tl0,4 rl0,1 dl44 kcal0 g0 g5 g0 g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 200 g  20 rl3,3 dl266 kcal17 g35 g4 g10 g
Juustokumina jeera (), annos 6g5 g    18 kcal0,9 g2,2 g1,1 g0,5 g
Sipuli kuivattu 3 g 1 tl1/3 rl 8,2 kcal0,3 g1,1 g0 g1 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mozzarella 17% (Pirkka)140 g    329 kcal28 g0,7 g24 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Quinoa (Biofair), annos 50g150 g    561 kcal20 g107 g8,7 g9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1356 g    1352 kcal83 g152 g44 g30 g
Ravintosisältö / annos339 g    338 kcal21 g38 g11 g7,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    100 kcal6,1 g11 g3,3 g2,2 g
Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.