Katkarapu artisokilla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)360 g    112 kcal6,5 g22 g0 g0 g
Sipuli (kuorittu)120 g2,2 kpl  1,3 dl32 kcal1,6 g5,8 g0,2 g2 g
Kanaliemi laimennettu 100 g 20 tl6,7 rl1 dl10 kcal0,3 g0,4 g0,8 g0 g
Herkkusieni 100 g6,7 kpl  3,3 dl16 kcal2,1 g0,3 g0,3 g1,5 g
Chili paprika punainen20 g    8 kcal0,4 g1,8 g0 g0 g
Paprika punainen 50 g0,3 kpl   15 kcal0,5 g2,3 g0,2 g1 g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g360 g    252 kcal54 g0 g2,5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1110 g    444 kcal65 g32 g4 g4,5 g
Ravintosisältö / annos278 g    111 kcal16 g8,1 g1 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    40 kcal5,9 g2,9 g0,4 g0,4 g
Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.