Pasta-soijarouhe-kasviskeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g390 g    164 kcal6,2 g34 g0,4 g0 g
Kesäkurpitsa zucchini 400 g1,1 kpl   72 kcal2,2 g10 g1,6 g2,8 g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 200 g   3,3 dl68 kcal2,2 g11 g0,4 g5,8 g
Rakettispagetti keltainen (Myllyn paras)50 g    175 kcal6,8 g33 g1,5 g3 g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g40 g    128 kcal21 g11 g0,2 g6,4 g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka300 g    81 kcal5,7 g13 g0,6 g7,2 g
Oliiviöljy 15 g 3 tl1,1 rl0,2 dl133 kcal0 g0 g15 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 1500 g 300 tl100 rl15 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
2955 g    837 kcal45 g114 g20 g26 g
Ravintosisältö / annos2955 g    837 kcal45 g114 g20 g26 g
Ravintosisältö / 100g100 g    28 kcal1,5 g3,9 g0,7 g0,9 g
Listan aineiden lisäksi tarvitaan 1 punainen chilipaprika, 1 ruukku lipstikkaa tai persiljaa, mustapippuria.

Pilko sipulit ja kesäkurpitsat ja kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää keittojuurekset, tomaattimurska, vesi, chili+mustapippuri ja soijarouhe.

Anna kiehua 5 minuuttia, lisää sitten pasta ja keitä kypsäksi.

Lisää vihreät pavut kypsentämisen loppuvaiheessa, keittele niin kauan että keitto on sopivan kypsää.

Lisää tarvittaessa suolaa.