Karppi, täytetty paprika

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola50 g    80 kcal4 g2 g6,5 g0 g
Juustoraaste emmental punaleima100 g    390 kcal29 g0 g30 g0 g
Sipuli (kuorittu)60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Oliiviöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Paprika punainen 340 g2 kpl   100 kcal3,2 g15 g1,4 g6,5 g
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g120 g    192 kcal10 g4,8 g16 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1084 g    1787 kcal117 g25 g136 g7,5 g
Ravintosisältö / annos271 g    447 kcal29 g6,3 g34 g1,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    165 kcal11 g2,3 g13 g0,7 g
Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.