Aurajuusto-tonnikalapannari (Karppaus)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Aurajuusto170 g    578 kcal34 g0 g49 g0 g
Kananmuna 50g(kpl)800 g    1008 kcal88 g2,4 g72 g0 g
Kauralese 100 g  11 rl1,7 dl360 kcal18 g46 g7,7 g18 g
Ruokaöljy keskiarvo 24 g 4,8 tl1,7 rl0,3 dl212 kcal0 g0 g24 g0 g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g150 g  15 rl2,7 dl165 kcal38 g0 g1,5 g0 g
Tonnikala öljyssä(pirkka)185 g  19 rl3,4 dl389 kcal44 g0 g24 g0 g
Juustoraastesekoitus (Gouda+Edam) (Lidl), annos 100g300 g    978 kcal75 g7,5 g72 g0 g
Suola, annos 3g1 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1730 g    3690 kcal297 g56 g251 g18 g
Ravintosisältö / annos433 g    923 kcal74 g14 g63 g4,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    213 kcal17 g3,2 g14 g1 g
Valuta tonnikaloista osa nesteestä pois.

Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki.

Lisää kaikki muut aineet (myös mausteet) paitsi aurajuusto.

Sekoita hieman, mutta älä vatkaa tonnikalaa täysin muusiksi.

Kaada seos uunipannulle ja ripottele päälle aurajuustomurut.

Paista 200 asteessa n. 30 min tai kunnes on päältä kauniin ruskea.

Naatiskele vaikka voin kera! :P

Huom! Jos haluat pannarista hieman paksumman, paista se vaikka piirakkavuoassa.´

Pannariin sopii myös muut mausteet, esim.

maun mukaan mahdollisesti cayennepippuria/chilimaustetta.