Kalakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g20 g    146 kcal0,2 g0,2 g16 g0 g
Lanttu 300 g    87 kcal3 g14 g0,9 g5,4 g
Sipuli (kuorittu)120 g2,2 kpl  1,3 dl32 kcal1,6 g5,8 g0,2 g2 g
Kuohukerma,valio,2dl200 g    680 kcal4 g6 g70 g0 g
Herne-maissi-paprika, Rainbow400 g   6,7 dl320 kcal17 g52 g3,6 g12 g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g600 g    480 kcal102 g0 g4,8 g0 g
Katkarapu 180 g90 kpl  3,6 dl123 kcal26 g0 g2 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 750 g 150 tl50 rl7,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2570 g    1868 kcal154 g78 g98 g20 g
Ravintosisältö / annos428 g    311 kcal26 g13 g16 g3,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    73 kcal6 g3 g3,8 g0,8 g
Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.