Täytetyt paprikat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paprika punainen 680 g4 kpl   199 kcal6,4 g31 g2,7 g13 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)160 g  13 rl2 dl195 kcal3,5 g44 g0,5 g1,3 g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 100 g   1,7 dl227 kcal14 g1,7 g18 g0 g
Kananmuna, omega, kuoreton 55 g1 kpl   76 kcal6,9 g0,2 g5,4 g0 g
Ruokakerma 5%, Valio100 g    65 kcal1,5 g4,2 g5 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri, annos 1g2 g    4,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0 g
Paprikajauhe 2 g 1 tl1/3 rl 6,4 kcal0,3 g0,4 g0,3 g0,7 g
Oregano, kuivattu 0.5 g 1/2 tl1/4 rl 1,5 kcal0,1 g0,1 g0,1 g0,2 g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)100 g    260 kcal26 g1,5 g17 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1655 g    1713 kcal136 g85 g89 g16 g
Ravintosisältö / annos207 g    214 kcal17 g11 g11 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    104 kcal8,2 g5,2 g5,4 g1 g
1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.