Mustikkamuffinssit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu130 g2,2 kpl   164 kcal14 g0,4 g12 g0 g
Sokeri 85 g28 kpl21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton100 g    720 kcal0 g0 g80 g0 g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 100 g 20 tl6,7 rl 27 kcal3,3 g3,1 g0 g0 g
Leivinjauhe 8 g 1,6 tl0,5 rl 14 kcal0,4 g3 g0 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8 g    32 kcal0 g7,9 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 160 g  16 rl2,5 dl549 kcal16 g112 g1,9 g5,6 g
Mustikka metsä- 150 g  13 rl2,5 dl66 kcal0,8 g10 g0,9 g5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
741 g    1917 kcal35 g221 g95 g11 g
Ravintosisältö / annos62 g    160 kcal2,9 g18 g7,9 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    259 kcal4,7 g30 g13 g1,4 g
Sekoita munat ja sokeri.

Lisää rasva ja maito.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne seokseen.

Lisää viimeiseksi jäiset mustikat, sekoita varovaisesti.

Paista 12 muffinssin muffinssipellillä vajaassa 200 asteessa noin 20 minuuttia.