Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 650 g1,1 kpl   813 kcal137 g0 g29 g0 g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g750 g    225 kcal8,3 g41 g1,5 g0 g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g230 g    207 kcal15 g37 g0,7 g0 g
Tomaattipyree, Pirkka70 g    57 kcal2,4 g13 g0,7 g0,7 g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g350 g    315 kcal5,3 g32 g18 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
2150 g    1618 kcal167 g122 g50 g0,7 g
Ravintosisältö / annos538 g    405 kcal42 g31 g12 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    75 kcal7,8 g5,7 g2,3 g0 g
Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!