Karpin toscakakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu258 g4,3 kpl   325 kcal28 g0,8 g23 g0 g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g8 g    30 kcal0,1 g7,5 g0 g0 g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g75 g    450 kcal18 g5 g41 g0 g
Leivinjauhe 2.5 g 1/2 tl0,2 rl 4,4 kcal0,1 g0,9 g0 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g50 g    365 kcal0,5 g0,5 g40 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl165 kcal1 g1,5 g18 g0 g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g5 g    19 kcal0,1 g4,7 g0 g0 g
Mantelilastu (A la meira)70 g    420 kcal17 g4,6 g38 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
519 g    1779 kcal65 g26 g159 g0 g
Ravintosisältö / annos130 g    446 kcal16 g6,4 g40 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    343 kcal13 g4,9 g31 g0 g
Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.