Vähärasvaisempi Karppivuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paprika punainen 170 g1 kpl   50 kcal1,6 g7,7 g0,7 g3,2 g
Paprika keltainen 200 g1,2 kpl   60 kcal1,9 g10 g0,4 g4 g
Kesäkurpitsa zucchini 230 g0,7 kpl   42 kcal1,3 g5,8 g0,9 g1,6 g
Herkkusieni 100 g6,7 kpl  3,3 dl16 kcal2,1 g0,3 g0,3 g1,5 g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g400 g    680 kcal76 g0 g40 g0 g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g100 g    260 kcal30 g2 g15 g0 g
Kanaliemi laimennettu 250 g 50 tl17 rl2,5 dl25 kcal0,7 g1,1 g2 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1450 g    1132 kcal114 g27 g59 g10 g
Ravintosisältö / annos363 g    283 kcal28 g6,8 g15 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    78 kcal7,8 g1,9 g4,1 g0,7 g
Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)