Ruotsalainen kaalilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2000 g    480 kcal24 g68 g4 g42 g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g25 g    115 kcal0,1 g0,1 g13 g0 g
Siirappi 140 g 20 tl7 rl1 dl422 kcal0,1 g104 g0 g0 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Sipuli 100 g1,8 kpl  1,1 dl30 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2665 g    1711 kcal102 g177 g57 g44 g
Ravintosisältö / annos267 g    171 kcal10 g18 g5,7 g4,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    64 kcal3,8 g6,6 g2,1 g1,6 g
Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.