Juustokakkuset

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Mantelirouhe, 1 rkl50 g    289 kcal11 g2,7 g25 g5,8 g
Voi, 1 tl, 5 g20 g    146 kcal0,2 g0,2 g16 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 250 g 50 tl17 rl2,5 dl825 kcal5 g7,5 g88 g0 g
Valio viola maustamaton tuorejuusto hyla (Valio), annos 100g200 g    580 kcal14 g6,6 g56 g0,2 g
Vadelma 200 g  20 rl4 dl82 kcal2 g8,2 g1,6 g7,4 g
Liivate 7 g 2,3 tl0,8 rl 24 kcal6 g0 g0 g0 g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g10 g    38 kcal0,1 g9 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
737 g    1985 kcal38 g35 g186 g13 g
Ravintosisältö / annos61 g    164 kcal3,2 g2,9 g15 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    269 kcal5,2 g4,7 g25 g1,8 g
Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta puolella ohjeen makeutusjauheesta.

Lisää tuorejuusto joukkoon ja vatkaa hyvin.

Liota liivatetta kymässä vedessä n. 5min.

Purista ylimmäräinen vesi pois ja liuota kuumaan veteen.

Sekoita kerma-juustoseokseen.

Sulata voi ja sekoita se mantelirouheen kanssa.

Laita muffinssivuokia muffinssipellille ja jaa manteliseos pohjille.

Kaada kerma-juustoseos päälle.

Sulata vadelmat ja soseuta ne. Makeuta makeutusjauheella.

Lisää liivatteet joukkoon ja kaada kakkusten päälle.

Anna hyytyä jääkaapissa noin 5 tuntia.

Voit myös tehdä kakun yhteen isoon vuokaan.