Punajuuri-jauhelihalaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka100 g    390 kcal5,6 g82 g0,6 g0 g
Vesi500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Punajuuri 750 g9 kpl   288 kcal7,5 g52 g1,5 g19 g
Sipuli (kuorittu)20 g0,4 kpl  0,2 dl5,4 kcal0,3 g1 g0 g0,3 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Maito, Kevyt500 g 100 tl33 rl5 dl230 kcal16 g24 g7,5 g0 g
Kananmuna 50g(kpl)100 g    126 kcal11 g0,3 g9 g0 g
Rypsiöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
2384 g    1827 kcal116 g159 g73 g19 g
Ravintosisältö / annos477 g    366 kcal23 g32 g15 g3,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    77 kcal4,9 g6,7 g3 g0,8 g
Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010