Aura-pekoni pihvi (karppausinfo) c Mutu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 700 g    1550 kcal123 g0 g119 g0 g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus280 g    980 kcal39 g1,4 g90 g0 g
Aurajuusto175 g    595 kcal35 g0 g51 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl232 g    306 kcal30 g0,7 g19 g0 g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 100 g 20 tl6,7 rl1 dl277 kcal2 g3 g28 g0 g
Valkosipuli 50 g13 kpl   54 kcal4 g8,2 g0,3 g1,1 g
Oregano, kuivattu 15 g 15 tl7,5 rl 46 kcal1,7 g3,2 g1,5 g6,4 g
Basilika, kuivattu 15 g 15 tl7,5 rl 38 kcal2,2 g3,1 g0,6 g6,1 g
Voi, 1 tl, 5 g15 g    110 kcal0,2 g0,2 g12 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1682 g    3983 kcal239 g25 g321 g15 g
Ravintosisältö / annos168 g    398 kcal24 g2,5 g32 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    237 kcal14 g1,5 g19 g0,9 g
Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.