Pizzapohja ilman munaa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi300 g 60 tl20 rl3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g10 g    5,5 kcal0,6 g0,3 g0,2 g10 g
Kuivahiiva, annos 11g5 g    18 kcal2,3 g2 g0,3 g0 g
Soijajauhot, Soyolk45 g    180 kcal18 g7,2 g9 g5,4 g
Vehnälese 40 g  13 rl2 dl91 kcal5,3 g6,2 g1,8 g15 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl42 g    378 kcal0 g0 g42 g0 g
Seesaminsiemen, kuorineen 30 g 10 tl3,3 rl1/2 dl202 kcal8,1 g2,1 g17 g3,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
472 g    875 kcal34 g18 g71 g34 g
Ravintosisältö / annos118 g    219 kcal8,5 g4,5 g18 g8,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    185 kcal7,2 g3,8 g15 g7,2 g
Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.