Jauheliha-kasvispata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 200 g   2,7 dl641 kcal54 g0 g48 g0 g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 400 g   6,7 dl119 kcal7,6 g14 g1 g10 g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g400 g    120 kcal6 g18 g1,6 g10 g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g250 g    275 kcal7,5 g8 g25 g0 g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g200 g    320 kcal4,2 g7,6 g30 g0,2 g
Vesi, vesijohtovesi 600 g 120 tl40 rl6 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g12 g    26 kcal1,7 g2,6 g1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
9 annosta
2062 g    1501 kcal81 g50 g107 g20 g
Ravintosisältö / annos229 g    167 kcal8,9 g5,6 g12 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    73 kcal3,9 g2,4 g5,2 g1 g
Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.