Suklaakakku, karppi

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g100 g    380 kcal1,4 g94 g0 g0 g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 40 g 13 tl6,7 rl1 dl148 kcal7,4 g4,4 g8,7 g12 g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g60 g    360 kcal14 g4 g32 g0 g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl50 g    180 kcal1 g1,4 g19 g0 g
Suklaa tumma 30 g0,2 kpl   155 kcal1,2 g16 g9 g1,6 g
Kananmuna kuoreton 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
20 annosta
500 g    1537 kcal53 g120 g92 g14 g
Ravintosisältö / annos25 g    77 kcal2,6 g6 g4,6 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    307 kcal11 g24 g18 g2,8 g
Vatkaa munat ja makeutujauhe (n. 1 dl) vaahdoksi.

Lisää mantelijauhe ja kaakao.

Tee taikinasta kakku pitkulaiseen vuokaan tai jaa se muffinsivuokiin.

Paista 175 asteessa n. 15 min. Koristele jäähtyneenä suklaakuorrutteella: sulata suklaa mikrossa ja sekoita siihen kerma.