Tonnikalabulluka (vhh)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)150 g    246 kcal38 g1,4 g10 g0 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g15 g    19 kcal0,6 g0,8 g1,5 g0 g
Sitruunamehu, laimentamaton10 g    2,1 kcal0 g0,2 g0 g0 g
Voi 7 g 1,4 tl1/2 rl0,1 dl51 kcal0,1 g0 g5,7 g0 g
Soijakastike less salt (Kikkoman)7.5 g    6,1 kcal0,7 g0,8 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
245 g    403 kcal46 g3,4 g23 g0 g
Ravintosisältö / annos245 g    404 kcal46 g3,4 g23 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    165 kcal19 g1,4 g9 g0 g
1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.