Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paprika keltainen 120 g0,7 kpl   36 kcal1,1 g6,1 g0,2 g2,4 g
Parsakaali brokkoli 100 g0,3 kpl   35 kcal4,6 g2 g0,3 g2,5 g
Sipuli 20 g0,4 kpl  0,2 dl6,1 kcal0,3 g1 g0 g0,3 g
Creme bonjour 14% valkosipuli60 g    102 kcal4,5 g1,5 g8,4 g0 g
Juusto, Arla Kadett 5%40 g    76 kcal14 g0,6 g2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
340 g    255 kcal24 g11 g11 g5,2 g
Ravintosisältö / annos170 g    128 kcal12 g5,6 g5,5 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    75 kcal7,1 g3,3 g3,2 g1,5 g
(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.