Kesäkurpitsa-pekonipaistos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g100 g    17 kcal0,4 g2,5 g0,6 g0 g
Sipuli, paistettu 80 g   1,1 dl81 kcal1 g3,9 g6,6 g1,4 g
Pekoni, paistettu 140 g8,2 kpl   721 kcal23 g0 g71 g0 g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g45 g    68 kcal8,1 g0,5 g4,1 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200 g 40 tl13 rl2 dl660 kcal4 g6 g70 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g10 g    73 kcal0,1 g0,1 g8 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
575 g    1620 kcal37 g13 g160 g1,4 g
Ravintosisältö / annos144 g    406 kcal9 g3,3 g40 g0,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    282 kcal6,4 g2,3 g28 g0,2 g
1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.