Mee goreng

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g170 g    128 kcal31 g0,9 g1,7 g0 g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g125 g    433 kcal15 g88 g2,5 g0,6 g
Atria broilerin filesuikale maustamaton300 g    330 kcal69 g0 g6,3 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Purjosipuli 200 g1 kpl   46 kcal3,6 g4,8 g0,4 g4,2 g
Kiinankaali 300 g0,4 kpl  12 dl60 kcal4,7 g6,8 g0,9 g2,7 g
Ruokaöljy keskiarvo 14 g 2,7 tl1 rl0,2 dl119 kcal0 g0 g14 g0 g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 150 g  21 rl3,8 dl54 kcal6 g3,9 g1 g2,3 g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g30 g    54 kcal0,8 g13 g0,1 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 30 g 6 tl2 rl0,3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1369 g    1236 kcal130 g119 g27 g11 g
Ravintosisältö / annos342 g    309 kcal33 g30 g6,6 g2,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    90 kcal10 g8,7 g1,9 g0,8 g
Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)