Linssi-juustokeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green200 g    650 kcal48 g98 g2 g24 g
Sipuli 50 g0,9 kpl  0,6 dl15 kcal0,6 g2,4 g0,1 g0,9 g
Paprika punainen 170 g1 kpl   50 kcal1,6 g7,7 g0,7 g3,2 g
Porkkana 130 g2 kpl   43 kcal0,8 g7,2 g0,3 g3,3 g
Oliiviöljy 27 g 5,4 tl1,9 rl0,3 dl239 kcal0 g0 g27 g0 g
Tomaattisose tomaattipyree 30 g   1/3 dl23 kcal1,3 g3,9 g0,1 g0,3 g
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kasvisliemikuutio 22 g2 kpl   67 kcal2,1 g3 g5,2 g0,4 g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g200 g    320 kcal16 g10 g24 g3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1829 g    1406 kcal70 g132 g59 g35 g
Ravintosisältö / annos457 g    351 kcal18 g33 g15 g8,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    77 kcal3,8 g7,2 g3,2 g1,9 g
Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.