Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)390 g    156 kcal6,6 g32 g0,4 g5,5 g
Ruokakerma, Pirkka 10%200 g    240 kcal5,8 g9 g20 g0 g
Oivariini, 60 (100g)5 g    28 kcal0,1 g0,1 g3 g0 g
Oliiviöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 500 g    643 kcal104 g0 g25 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1155 g    1168 kcal117 g44 g59 g6,4 g
Ravintosisältö / annos289 g    292 kcal29 g11 g15 g1,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    101 kcal10 g3,8 g5,1 g0,6 g
Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.