Kalkkunarisotto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g400 g    556 kcal76 g0 g28 g0 g
Herne-maissi-paprika, Pirkka300 g   5 dl207 kcal12 g33 g2,4 g9 g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g200 g    672 kcal16 g142 g4,4 g9 g
Lihaliemikuutio Maggi10 g    28 kcal0,9 g0,7 g2,3 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
910 g    1463 kcal105 g176 g37 g19 g
Ravintosisältö / annos182 g    293 kcal21 g35 g7,4 g3,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    161 kcal12 g19 g4,1 g2,1 g
1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.