Suklaakakku jauhoton TK

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g170 g1 kpl   870 kcal15 g50 g68 g10 g
Voi, 1 tl, 5 g120 g    876 kcal1,2 g1,2 g96 g0 g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton15 g    48 kcal3,5 g1,6 g3,1 g0 g
Kananmuna kuoreton 120 g2,2 kpl   171 kcal15 g0,4 g12 g0 g
Kuohukerma,valio,2dl150 g    510 kcal3 g4,5 g53 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5 g    20 kcal0 g5 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
580 g    2496 kcal38 g62 g232 g10 g
Ravintosisältö / annos36 g    155 kcal2,3 g3,9 g14 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    430 kcal6,5 g11 g40 g1,7 g
Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.