Karppi tiramisu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g100 g    100 kcal3 g2,5 g54 g0 g
Keltuainen, 20g, annos 20g60 g    38 kcal2,1 g0,1 g15 g0 g
Suklaa tumma Marabou Premium Dark50 g0,3 kpl   295 kcal3,4 g16 g24 g0 g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl200 g    720 kcal4 g5,4 g76 g0 g
Mansikka 100 g  10 rl2 dl47 kcal0,5 g8,4 g0,2 g1,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
510 g    1200 kcal13 g32 g170 g1,9 g
Ravintosisältö / annos128 g    301 kcal3,3 g8 g43 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    235 kcal2,5 g6,3 g33 g0,4 g
- vatkaa keltuiaiset ja makeutusaine
- vatkaa kerma erikseen
- sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa
- sekoita sula suklaa munavaahtoon vatkaten koko ajan
- lisää puolet kermavaahdosta muna-suklaaseokseen
- lisää mascarpone loppuun kermavaahtoon
- murskaa jäiset mansikat ja lisää limemehua
- kasaa annokset maljoihin kerroksittain: pohjalle mansikkaa, sitten mascarponevaahto ja lopuksi suklaamousse
-anna jähmettyä kylmässä