Karibialainen kalakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Seiti pakaste 400 g    310 kcal70 g0 g2,8 g0 g
Ruokaöljy keskiarvo 27 g 5,4 tl1,9 rl0,3 dl239 kcal0 g0 g27 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kalaliemikuutio 11 g1 kpl   34 kcal1,1 g3,7 g1,5 g0,1 g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 400 g   6,7 dl136 kcal4,4 g22 g0,8 g12 g
Tomaattimurska 400 g  27 rl4 dl118 kcal2,2 g21 g0,8 g7,6 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7 g1,8 kpl   7,3 kcal0,6 g1,1 g0 g0,1 g
Persilja 2 g  1 rl 0,5 kcal0 g0 g0 g0,2 g
Mustapippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Kurkuma, annos 2g1 g    0,5 kcal0 g0 g0 g0 g
Tilli, tuore 40 g  13 rl 12 kcal1,5 g0,4 g0,3 g0,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
2289 g    859 kcal80 g48 g33 g21 g
Ravintosisältö / annos572 g    215 kcal20 g12 g8,3 g5,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    38 kcal3,5 g2,1 g1,5 g0,9 g
Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.