Manhattanin Juustokakku ala Atia

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g30 g    186 kcal0 g0 g21 g0 g
Digestivekeksi (Lu), annos 400g100 g    450 kcal7,7 g68 g16 g3,6 g
Viola maustamaton laktoositon tuorejuusto 13% (Valio), annos 200g200 g    340 kcal15 g10 g26 g5,6 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Ruokosokeri110 g    448 kcal0 g110 g0 g0 g
Smetana, Valio, hyla100 g    390 kcal2 g2,5 g42 g0 g
Vaniljakastike (Vanhan ajan vanilja) (Valio), annos 100g100 g    200 kcal3,8 g12 g15 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5 g    20 kcal0 g5 g0 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 60 g 12 tl4 rl0,6 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sokeri 55 g18 kpl14 tl4,6 rl0,7 dl223 kcal0 g55 g0 g0 g
Mustikka metsä- 250 g  21 rl4,2 dl110 kcal1,3 g16 g1,5 g8,3 g
Liivate 10 g 3,3 tl1,1 rl 35 kcal8,6 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1075 g    2481 kcal46 g279 g127 g18 g
Ravintosisältö / annos215 g    496 kcal9 g56 g25 g3,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    231 kcal4,3 g26 g12 g1,6 g
Sulata kattilassa voi, lisää keksinmurut, sekoita, laita vuokaan.

Sekoita tuorejuusto, muna, 2/3 osaa sokerista ja vaniljasokeri, sekoita.

Kaada seos vuokaan ja pistä uuniin 190 asteeseen 20 min.
Sekoita smetana, loppu sokeri ja vaniljavaahto, kaada vuokaan, pistä uuniin 10 min.
Anna jäähtyä ja laita sitten jääkaappiin.

Viimeiseksi kastike päälle!