Hummuksella täytetyt munat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 200 g5,7 kpl   85 kcal20 g0,8 g0,2 g0 g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 130 g  13 rl2,2 dl173 kcal11 g23 g2,6 g6,5 g
Valkosipuli 4 g1 kpl   4,3 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Suola, annos 3g1 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sitruunamehu, laimentamaton15 g    3,2 kcal0 g0,2 g0 g0 g
Persilja 2 g  1 rl 0,5 kcal0 g0 g0 g0,2 g
Rypsiöljy 7 g 1,4 tl1/2 rl0,1 dl62 kcal0 g0 g7 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
359 g    328 kcal31 g25 g10 g6,8 g
Ravintosisältö / annos120 g    110 kcal10 g8,2 g3,3 g2,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    91 kcal8,6 g6,9 g2,7 g1,9 g
Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.