Italialainen parsakaalikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porkkana 300 g4,6 kpl   98 kcal1,9 g17 g0,6 g7,7 g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow26 g    68 kcal2,6 g2,6 g5,2 g0,4 g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 250 g    1139 kcal52 g0 g105 g0 g
Parsakaali, keitetty, suolaton 450 g9 kpl  8,2 dl158 kcal21 g8,8 g1,4 g11 g
Tomaatti 220 g1,8 kpl   50 kcal1,2 g7,6 g0,7 g3,1 g
Spagetti 150 g   2,5 dl491 kcal15 g100 g1,7 g5 g
Vesi, vesijohtovesi 2000 g 400 tl133 rl20 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sitruunamehu, laimentamaton10 g    2,1 kcal0 g0,2 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
3406 g    2006 kcal94 g136 g114 g28 g
Ravintosisältö / annos426 g    251 kcal12 g17 g14 g3,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    59 kcal2,8 g4 g3,4 g0,8 g
Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.