Hyydykekakku (marja-jogurtti)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g110 g    486 kcal8,4 g74 g18 g4,4 g
Voi (perinteinen meijerivoi)35 g    252 kcal0 g0 g28 g0 g
Liivatelehti, gelatiini6 g    21 kcal5,1 g0 g0 g0 g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl75 g    45 kcal2,9 g3,8 g1,9 g0 g
Maitorahka (Pirkka)250 g 50 tl17 rl2,5 dl165 kcal30 g10 g0,8 g0 g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g15 g    60 kcal0,1 g13 g0,8 g0 g
Vadelma 70 g  7 rl1,4 dl29 kcal0,7 g2,9 g0,6 g2,6 g
Mustikka metsä- 40 g  3,3 rl2/3 dl18 kcal0,2 g2,6 g0,2 g1,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
601 g    1076 kcal47 g106 g50 g8,3 g
Ravintosisältö / annos601 g    1076 kcal47 g106 g50 g8,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    179 kcal7,9 g18 g8,3 g1,4 g
Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.