Täytetty porsaan ulkofile

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g1795 g    2585 kcal395 g0 g108 g0 g
Paprika-chili tuorejuusto viola200 g    320 kcal16 g8 g26 g0 g
Sipuli (kuorittu)70 g1,3 kpl  0,8 dl19 kcal0,9 g3,4 g0,1 g1,2 g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g200 g    680 kcal28 g0 g62 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2265 g    3604 kcal440 g11 g196 g1,2 g
Ravintosisältö / annos227 g    361 kcal44 g1,1 g20 g0,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    159 kcal19 g0,5 g8,6 g0,1 g
Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.