Kukkakaali-parmesan-perunakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli 55 g1 kpl  0,6 dl17 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Kukkakaali 200 g1/3 kpl  5 dl48 kcal3,6 g4,4 g0,6 g4,6 g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 200 g3,3 kpl   152 kcal3,7 g31 g0,4 g2 g
Voi 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl73 kcal0,1 g0 g8,1 g0 g
Kasvisliemikuutio 11 g1 kpl   34 kcal1 g1,5 g2,6 g0,2 g
Vesi900 g 180 tl60 rl9 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g50 g    194 kcal17 g0 g14 g0 g
Philadelphia Light tuorejuusto70 g    133 kcal5,5 g2,4 g11 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1496 g    649 kcal31 g42 g37 g7,7 g
Ravintosisältö / annos299 g    130 kcal6,2 g8,3 g7,4 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    43 kcal2,1 g2,8 g2,5 g0,5 g
Kuullota sipuli voissa kattilassa.

Lisää pienityt kukkakaalit, perunat ja kasvisliemi.

Anna kypsyä kannen alla n. 15 min. Soseuta.

Lisää raastettu parmesan ja tuorejuusto.

Anna vetäytyä hetki kannen alla.

Rouhi pinnalle mustapippuria.