Paprikat täytteellä

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200 g    332 kcal38 g0 g20 g0 g
Paprika, punainen350 g    90 kcal3,2 g16 g1,4 g7 g
Felix chilikastike25 g    38 kcal0,8 g3,3 g2,5 g0 g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g200 g    130 kcal3 g10 g9 g2 g
Oltermanni 17%50 g    135 kcal15 g0 g8,5 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
875 g    738 kcal61 g32 g42 g10 g
Ravintosisältö / annos219 g    185 kcal15 g8 g10 g2,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    84 kcal6,9 g3,6 g4,7 g1,1 g
Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.