Jauhelihajuuresvuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g400 g    680 kcal80 g0 g40 g0 g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g1000 g    530 kcal14 g114 g2 g0 g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10 g    25 kcal1,2 g0,2 g2,2 g0 g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g250 g    400 kcal7,5 g10 g38 g0 g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g4 g    27 kcal0 g0 g3 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 300 g 60 tl20 rl3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sipuli 70 g1,3 kpl  0,8 dl21 kcal0,9 g3,4 g0,1 g1,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
7 annosta
2034 g    1683 kcal104 g128 g85 g1,2 g
Ravintosisältö / annos291 g    241 kcal15 g18 g12 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    83 kcal5,1 g6,3 g4,2 g0,1 g
Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)