Täytetty kesäkurpits (karppi)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 450 g1,3 kpl   81 kcal2,5 g11 g1,8 g3,1 g
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g10 g    73 kcal0,1 g0,1 g8 g0 g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g50 g    170 kcal10 g0 g15 g0 g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g20 g    72 kcal4 g0,6 g5,8 g0 g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl50 g    180 kcal1 g1,4 g19 g0 g
Juusto, keskiarvo 150 g19 kpl   525 kcal38 g0,4 g42 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1130 g    1987 kcal125 g14 g159 g3,1 g
Ravintosisältö / annos283 g    498 kcal31 g3,5 g40 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    176 kcal11 g1,2 g14 g0,3 g
Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).